excursii tenerife mario viajes

Despre Tenerife

Tenerife este considerata a fi insula “ eternei primaveri” avand un climat bland pe tot parcursul anului. Ea este cea mai inalta insula dintre cele 7 insule canare datorita vulcanului Teide care are o inaltime de 3718 metri, fiind cel mai inalt varf al Spaniei . [...]

Tenerife este locul in care dimineata poti fi la cea mai inalta inaltime din Spania inconjurat de zapada si doua ore mai tarziu sa te bronzezi la plaja.

excursii tenerife mario viajes

Despre Gran Canaria

Daca vă veti lasa dusi de imaginatie in timpul vizitei dumneavoastra in Gran Canaria, veti avea sentimentul ca, in loc de o insula, veti vizita de fapt trei continente: Africa, Europa si America. Este a treia insula ca si marime din Arhipelagul Canar. [...]

Una dintre principalele atractii a insulei Gran Canaria o reprezinta dunele de nisip din Maspalomas.

excursii tenerife mario viajes

Despre restul Insulelor Canare

Gomera, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma si El Hierro nu sunt doar niste nume. Ele sunt 5 insule frumoase si demne de vizitat. Fiecare prezinta diferite particularitati: La Gomera este considerata a fi ultima jungla din Europa. La Palma este cea mai verde. [...]

El Hierro este cea mai mica. Lanzarote este preferata de pasionatii de sporturi de apa, iar Fuerteventura este la doar 100 de kilometri distanta de coasta africana si este vestita pentru frumoasele sale plaje cu nisip alb.


MARIO VIAJES Despre noi

O vacanta perfecta este una care iti doresti sa nu ia sfarsit!


Cu ajutorul experientei noastre in turism de calitate, dar si a anilor petrecuti in insulele Canare, noi va putem garanta o vacanta de neuitat.

Mario Viajes SLU este o companie tanara, dezvoltata din dorinta noastra de a putea oferi ajutor competent si informatii exacte.

Promptitudinea, seriozitatea si dedicatia pe care o transpunem in munca noastra, ne ingaduie sa garantam clientilor nostri o vacanta reusita. Suntem aici sa va ascultam si sa va organizam concediul mult visat! Oferim servicii turistice individuale si de grup pentru oricare dintre cele 7 insule ale Arhipeleagului Canar. Va asteptam sa scriem impreuna povestea unei vacante perfecte!

excursii tenerife mario viajes

MARIO VIAJES Ce oferim

Noi suntem aici pentru a va transforma vacanta intr-una memorabila!


  • organizare pachete de vacanta complete de la cele de grup, la cele tailor-made, adaptate oricarui buget
  • organizare de evenimente MICE
  • asistenta turistica in diferite limbi straine
  • transferuri locale private sau de grup
  • organizari excursii locale
  • inchirieri autoturisme

Noi va putem ajuta si in cazul in care planuiti un eveniment cu totul aparte. Iar pentru agentiile de turism partenere am dezvoltat un sistem de rezervari online, ce faciliteaza cautarile, drept urmare, va invitam sa accesati link-ul nostru: b2b.marioviajes.com.

excursii tenerife mario viajes

MARIO VIAJES Excursii

Excursiile cu noi sunt doar la un zambet distanta!


Va invitam alaturi de noi, pentru a descoperi impreuna farmecul si unicitatea insulelor Canare! Din varful vulcanului, pana la 30 de metri adancime in Oceanul Atlantic, punem la dispozitia dumneavoastra o gama extrem de variata de activitati si excursii ce reprezinta superlativul diversitatii pentru orice persoana, reusind sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.

Pentru agentiile de turism partenere, am dezvoltat un sistem de rezervari online pentru excursiile din insulele Canare, iar pentru logare va rugam sa accesati link-ul nostru: excursiones.marioviajes.com.  

excursii tenerife mario viajes

MARIO VIAJES Contact

Pentru mai multe informatii va rugam sa completati formularul alaturat.


  • Adresa: Calle Montana Clara nr.6, C.C. Laurisilva Local 6 I, 38679, Adeje, Tenerife
  • Email:   office@marioviajes.com
  • Telefon:   0034-922724642