excursions tenerife mario viajes

Tenerife

Tenerifét az „örök tavasz” szigetének nevezik, hiszen egész évben enyhe klíma jellemzi. A hét Kanári-sziget közül a legmagasabb, itt található a Teide vulkán, ami 3718 m-es magasságával egyben Spanyolország legmagasabb pontja is. [...]

Tenerife az a hely, ahol élvezheti a hóval borított hegyvidéket és 2 órával később napozhat az óceán partján.

excursions tenerife mario viajes

Gran Canaria

Ha nyaralása alatt szabadjára engedi képzeletét, Gran Canaria egy sziget helyett inkább olyan, mintha 3 kontinenst: Európát, Amerkiát és Afrikát látogatná meg egy időben. Ez a Kanári-szigetek harmadik legnagyobb szigete.[...]

Egyik legfőbb attrakciója a Maspalomas mellett található homokdűnék.

excursions tenerife mario viajes

A többi sziget

La Gomera, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma és El Hierro nemcsak nevek. 5 gyönyörű sziget, melyekre érdemes ellátogatni. Mindegyik különböző tulájdonságokkal büszkélkethet: La Gomera szigetén [...]

található az utolsó, Európában fennmaradt dzsungel, La Palma a legzöldebb, El Hierro a legkisebb. Lanzarote a vízi sportok szerelmeseinek kedvez, míg Fuerteventura mindössze 100 km-re fekszik Afrikától és hófehér homokos strandairól híres.


MARIO VIAJES Rólunk

A tökéletes nyaralás nem akarjuk, hogy véget érjen!


A minőségi idegenforgalomban és ezen a csodálatos szigeten töltött évek tapasztalatai garantálják, hogy nyaralását felejthetetlenné tudjuk tenni.
A Mario Viajes SLU egy fiatal cég, mely abból a vágyunkból fejlődött ki, hogy képesek legyünk hiteles információkat és megbízható segítséget nyújtani a turisták számára.

A felkészültség, komolyság és elkötelezettség, amit a szolgáltatásainkba fektetünk teszi lehetővé, hogy utasaink mindig elégedettek legyenek.
Azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk vágyaikat és megszervezzük az Önök által megálmodott nyaralást! Egyéni és csoportos turisztikai szolgáltatásokat kínálunk a Kanári-szigetvilág 7 szigetén. Várjuk, hogy Önnel együtt írjuk meg tökéletes nyaralásának történetét!

excursions tenerife mario viajes

MARIO VIAJES Szolgáltatásaink

Azért vagyunk itt, hogy az Ön vakációját egy emlékezetes élménnyé varázsoljuk.


  • Egyéni és csoportos utazási csomagok összeállítása testreszabottan, bármilyen költségvetéshez igazodva;
  • MICE rendezvények szervezése;
  • Magyar nyelvű turisztikai asszitencia;
  • Privát vagy csoportos helyi transzfer;
  • Helyi kirándulások;
  • Autóbérlés.

Segítünk Önnek abban az esetben is, ha egyedi eseményt tervez! Partner utazási irodáink számára egy olyan online foglalási rendszert fejlesztettünk ki, mely megkönnyíti a termékeink közötti keresést, ennek eléréséhez kérjük látogasson el a az alábbi linkre: b2b.marioviajes.com.

excursions tenerife mario viajes

MARIO VIAJES Kirándulások

Kirándulások velünk csak egy mosoly!


Meghívjuk, hogy velünk együtt fedezze fel a Kanári szigetek báját és egyediségét. Kirándulásaink és tevékenységeink széles skálájában midenki megtalálhatja a személyiségéhez illőt, a vulkán tetejétől egészen 30 méteres óceáni mélységig, még a legkülönlegesebb kívánságokat is kielégítjük.

Partner utazási irodáinknak kifejlesztettünk egy online foglalási rendszert a Kanári-szigetek kirándulásaival. Az oldalra történő bejelentkezéshez látogasson el az: excursiones.marioviajes.com  weboldalra.

excursions tenerife mario viajes

MARIO VIAJES Kapcsolat

Többi információért kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:


  • Cím: Calle Montana Clara nr.6, C.C. Laurisilva Local 6 I, 38679, Adeje, Tenerife
  • E-mail:   office@marioviajes.com
  • Telefonszám:   0034-922724642
Minden mező kitöltése kötelező!